PLM Displays

PLM Displays

NEW HOLLAND PLM DISPLAYS

New Holland biedt een ruim gamma displays aan die u 360° PLM-informatie en -beheer bezorgen. U kunt alle parameters in één oogopslag in de gaten houden, waaronder de geleiding en de meest geavanceerde functies om opbrengst en vocht in kaart te brengen. Kies tussen de FM-750 en de breedbeeldmoniter FM-1000. De volledig geïntegreerde IntelliView®-displays zijn kleurenaanraakschermen waarop u alle functies van de machine met de vingertoppen bedient. Kies voor Intelliview™ III van 17,8cm of upgrade naar de IntelliView™ IV-monitor met een superbreed scherm van 26,4cm.

 

Afbeeldingsresultaat voor ez guide 250

 

 

FM-750 DISPLAY
DE HOEKSTEEN VAN NAVIGATIE, KAN 2,5 CM NAUWKEURIGHEID AAN

De FM-750 is een multifunctionele display en heeft een ingebouwde ontvanger waarmee u de nauwkeurigheid kunt kiezen die uw toepassing nodig heeft, van +/- 20 cm tot +/- 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year. Wanneer u een DGPS-navigatiesysteem nodig hebt dat u tijd, brandstof en grondstoffen bespaart, zoek dan niet verder en kies voor de FM-750.

 

                          

 

 

FM-1000 DISPLAYFLEXIBELE BEDIENING. EFFICIËNT AAN LANDBOUW DOEN

De FM-1000 biedt u de beste prestaties en betrouwbaarheid met behulp van de toonaangevende dubbel geïntegreerde GPS- en GLONASS-ontvangers. De apparatuur heeft alles wat u nodig hebt op het gebied van navigatie, sturen en in kaart brengen. U hebt de keuze uit een nauwkeurigheidsniveau tussen 20 cm en 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year.

 

XCN-1050™ DISPLAY

Het nieuwe XCN-1050 display heeft een 10" HD touchscreen, met de precision IQ applicatie welke we reeds kennen van op het XCN-2050 display. De NAV 900 brengt ons state of the art terrein compensastie en GNSS mogelijkheden in één toestel. Aangezien de sturing over de CAN bus loopt, is er geen extra NAV controller nodig. De installatie van het systeem zal gemakkelijk verlopen en cabine zal cleaner zijn. Het nieuwe XCN-1050 systeem is ISOBUS compatibel, en biedt de klant de mogelijkheid om met ISO UT en ISO TC te werken. Bovendien ondersteunt het alle correctiesignalen die op de markt beschikbaar zijn via het New Holland-Netwerkt, inclusief RTK-correcties en XFill technologie. Precisie van 20 cm tot 2 cm, van manueel sturen tot volledig hydraulisch of elektrisch

 

XCN-2050™ DISPLAY
GESOFISTIKEERDE GELEIDING. INTUÏTIEVE BEDIENING

Het superbrede scherm van de XCN-2050™-display is compatibel met het volledige gamma correctiesignalen en biedt een intuïtieve bediening op een meervoudig kleurentouchscreen. Het is ontworpen voor volledige integratie met geavanceerde PLM-technologie zoals opbrengst- en vochtmeting en een hele resem andere precisiegeleidingsapplicaties. U hebt de keuze uit een nauwkeurigheidsniveau tussen 20 cm en 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year.
Compatibel met PLM Water Management

 

 

INTELLIVIEW™ III- EN IV-MONITORS MET TOUCHSCREEN

De IntelliView™ III-monitor met kleurentouchscreen is uw partner voor alle landbouwbewerkingen en verkrijgbaar op de T6 Auto Command, T7, T8 en T9 tractorseries, op de CX5000, CX6000 en CX Elevation maaidorserserie en de BigBalerserie. De CX Elevation en CR maaidorsers en FR veldhakselaars zijn standaard uitgerust met de nieuwe IntelliView™ IV-breedbeeldmonitor met kleurentouchscreen, hij is een upgrade-optie op de BigBalerserie, gemotoriseerde Speedrower®-zwadmachines en kan gebruikt worden als tweede scherm voor precisielandbouwtoepassingen op de tractorseries T7, T8 en T9. Zowel de IntelliView™ III- en de IntelliView™ IV-displays communiceren rechtstreeks met het IntelliSteer®-systeem en de CAN Bus van het voertuig, en geven belangrijke operationele parameters in realtime weer op slechts één scherm. Maximaal bestuurderscomfort wordt voorzien dankzij de intuïtieve werkingslogica. Hiermee kunt u uw precieze locatie bepalen en de gewenste informatie bekijken, controleren en beheren. . U hebt de keuze uit een nauwkeurigheidsniveau tussen 20 cm en 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year.
INTELLIGENTE WERKING VOOR INTELLIGENTE MACHINES

Brochure GPS

VRAAG ONS NAAR DE GEPASTE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJF!