New Holland L220 schranklader terug leverbaar uit voorraad

New Holland L220 schranklader terug leverbaar uit voorraad

Vanaf heden is de L220 schranklader terug leverbaar uit voorraad!!

KRACHTIG EN COMPACT

 • EERSTEKLAS HEFHOOGTE EN BEREIK

  Dankzij de verticale hefgeometrie van het Super Boom® systeem kunnen bestuurders materialen laden tot ver voorbij de reikwijdte en hoogte van de meeste andere schrankladerconstructies. De uitzonderlijke reikwijdte naar voor van deze constructie maakt het laden van balen en het reiken over voerbarrières een fluitje van een cent.
 • ONGEËVENAARDE DUWKRACHT

  De L213 en L216 modellen, die exclusief met radialehefgiek worden geleverd, zijn ideaal voor graven en duwen. Bij toepassingen zoals mestverwerking, bodemverplaatsing en erfschrapen geven de hoge opbreekkracht en armconfiguratie de productiviteit een sterke boost.
 • COMFORT DELUXE CABINE

  Het Comfort Deluxe cabine-ontwerp biedt eersteklas comfort, met volop hoofd- en beenruimte. Bovendien zullen personen en dieren binnen het werkbereik ook de lage geluidsniveaus weten te waarderen. Er zijn meerdere opstellingen van de bedieningen beschikbaar en u kunt een mechanische of elektrohydraulische joystickbediening specificeren.
 • TIER 4-TECHNIEK STUWT DE PRODUCTIVITEIT OMHOOG

  De opgewaardeerde New Holland Tier 4-machines leveren milieuvriendelijke kracht en prestaties. Nieuwe technologische oplossingen zoals elektronische motorbesturing, High Pressure Common Rail (HPCR) of de DOC-only nabehandelingssystemen, leveren meer vermogen, precisie en een optimaal brandstofverbruik.
   
 • EENVOUDIG ONDERHOUD

  Onderhoud en service van de L200-serie schrankladers kan niet eenvoudiger: voor het verversen van de motor- en hydraulische olie opent u een deksel op het linkerachterdeel. Voor het gemak werden de dagelijkse onderhoudspunten op maaiveldniveau aan de achterzijde gegroepeerd.