Nieuwe middenafleg hark: Vicon Andex 804

Nieuwe middenafleg hark: Vicon Andex 804

Nieuwe middenafleg hark: Vicon Andex 804

Vicon introduceert een nieuwe middenafleg hark met een robuust design, uitgerust voor werkzaamheden in zware omstandigheden. De nieuwe hark biedt een totale werkbreedte van 8m en is compact in transport.

ProLine middenafleg hark met totale werkbreedte van 8m.

De nieuwe Vicon Andex 804 heeft een werkbreedte van 8.0m en beschikt over 12 tandarmen per rotor. De werkbreedte is hydraulisch verstelbaar van 7.0 tot 8.0m met een zwadbreedte van 1.2 tot 2.2m.

Duurzame performance
De Andex 804 is een veelzijdige middenafleg hark, voorzien van een onderhoudsvrije zware rotoraandrijving en sterk hoofdframe. Het hoofdframe is t.o.v. zijn voorganger verzwaard met maar liefst 20%. De ProLine onderhoudsvrije aandrijving is voorzien van 8 vaste- en 4 afneembare tandarmen per rotor en maken een uiterst nauwkeurig en scherp zwad. 

Compact transport onder de 4m, zonder het uitnemen van tandarmen. 

Nieuw design geschikt voor compact transport
De Andex 804 blinkt uit in de verhouding werkbreedte en transport afmetingen. Het nieuwe design van de transportwielen biedt standaard grote 380/55 banden. De transportbreedte blijft echter 2.75m, waardoor de hark ook geschikt is op smalle wegen en nauwe doorgangen. De transporthoogte is onder de 4.00m, zelfs met alle tandarmen gemonteerd. De driepunts bok maakt een wendbaarheid tot 80° mogelijk en de gedwongen besturing maakt de hark uiterst wendbaar in het veld en op de weg.

Comfort en bediening
De Andex 804 is voorzien van veel bedieningsgemak, zoals de hydraulische werkbreedteverstelling, transporthoogte onder de 4m zonder het afnemen van tandarmen en actieve wielbesturing van het transportwielstel. Het TerraLink Quattro systeem biedt een unieke 3D bodemaanpassing, is geheel onderhoudsvrij en geeft een schoon harkbeeld.

Specificaties:

Andex 804 Andex 804
Werkbreedte 7.0-8.0m
Transportbreedte 2.80m
Transporthoogte 3.90m
Gewicht 2065kg
Tanden per rotor 12