kverneland optima

Kverneland

iplough b2500

Kverneland ploegen.

Kverneland is wereldberoemd geworden door zijn fantastische ploegen, zij blijven hier verder in ontwikkelen en verbeteren. Van een eenvoudige 3 schaar wentelploeg met vaste snijbreedte tot de hypermoderne iPlough Kverneland heeft het, allemaal vervaardigd uit het beroemde Kverneland geharde staal, allemaal met een lage trekkracht behoefte allemaal topkwaliteit ploegen.

Bekijk hier de Kverneland ploegen

kvenreland rotoreg

Kverneland grondbewerking

Kverneland heeft een volledig gamma aan grondbewerkingsmachines van de hoogste kwaliteit, voor intensief dagelijks professioneel gebruik. Dit uitgebreide gamma bestaat uit:

Kverneland cultivator, diepwoeler of bodembeluchter, stoppelcultivator, zaaibedcultivator 

Kverneland rotoreg ofwel rotorkopeggen van 3 tot 6m geschikt van 130 tot 400pk

Kverneland schijveneggen Qualidisc farmer en PRO

Kverneland Pakkers en Cabridge rollen.

Bekijk hier het volledige gamma grondbewerkingsmachines van Kverneland

kvenreland zaaimachines

Kverneland zaaimachines

Kverneland heeft een zeer uitgebreid gamma aan hypermoderne zaaimachines. 

Kverneland Pneumatische zaaimachines , de geweldige fronttank DF1  voor een perfecte gewichtsverdeling en de dubbele fronttank DF2 om twee gewassen in één werkgang te zaaien. Met werkbreedtes van 3 tot 12m.

Kverneland Mechanische precisie zaaimachines voor bieten, koolzaad en cichorei met werkbreedtes van 3 tot 12m.

Kverneland Pneumatische precisie zaaimachine voor het zaaien van groenten, zonnebloemen, mais, bonen, bieten en vele andere soorten zaaigoed. 

Kvenreland iXtra Life fronttank, het complete systeem voor vloeibare meststoffen, te doseren bij het zaaien en/of poten. Tankinhoud maximaal 1.300 l.

Bekijk hier het uitgebreide gamma Kvenreland zaaimachines.

 

ixter

Kverneland veldspuiten 

Kverneland heeft een zeer compleet gamma hypermoderne veldspuiten van de hoogste kwaliteit met een inhoud van 800 tot 7600 liter inhoud. Van de Kverneland Ixter A gedragen spuit tot de iXtrack T6 getrokken spuit, ze zijn allemaal ontworpen om kostenefficiënt en driftreducerend aan gewasbescherming te doen. Alle spuiten kunnen aangepast en uitgerust worden naar de noden en wensen van uw bedrijf, GEOCONTROL Sectieschakeling op GPS, Isobus bediening via een externe terminal of via uw tractor of een eenvoudige spuitcomputer alles is mogelijk. 

Bekijk hier de Kverneland veldspuiten.