Kan ik de service door jullie laten uitvoeren als ik mijn tractor niet bij jullie gekocht heb?

Natuurlijk. Bent u nog geen klant maar wil u de service aan uw machine laten uitvoeren door ons dan is dat geen probleem. Bel ons op, leg uw probleem uit en wij plannen uw herstelling of onderhoud in.

Werken jullie ook aan andere merken als New Holland?

JA, natuurlijk werken wij ook aan andere merken. Echter is onze specialiteit natuurlijk New Holland tractoren, hiervoor hebben wij de meest gangbare onderdelen op voorraad en kunnen wij herstellingen sneller uitvoeren. 

Kan onderhoud bij mij thuis of op het bedrijf uitgevoerd worden?

Ja, natuurlijk kunnen wij onderhoud bij u thuis of op uw bedrijf uitvoeren. Wij hebben volledig uitgeruste servicewagens en eigen vrachtwagens voor depannages. Voor onderhoud bij u thuis of op locatie kan u altijd een telefonische afspraak maken op 09.355.58.94. of een email sturen.

Kan ik bij jullie onderdelen bestellen?

Ja natuurlijk kan u bij ons onderdelen bestellen. Op onze website staat bovenaan de link onderdelen, door naar deze pagina te gaan en uw chassisnummer in te geven kan u alle originele onderdelen en onderdelentekeningen snel vinden. Met de juiste onderdeelnummers bent u weer sneller geholpen aan onze afhaalbalie of u kan onderdelen eenvoudig bestellen via email en thuis laten bezorgen per post.

ik ben op zoek naar een 2de hands tractor.

Bent u op zoek naar een specifiek model of type tractor maar hij staat niet op onze website? Bel dan op of stuur een email met uw vraag. Wij beloven niets, maar vaak kunnen we u helpen bij uw zoektocht.

Niet gevonden wat u zoekt?

Dan kan u ons altijd opbellen of een email sturen, wie weet kunnen we u helpen.

Mijn machine is defect maar mijn werk moet klaar! Kunnen jullie mij helpen?

Wij hebben een uitgebreide vloot van zo een 15 tractoren die wij kunnen inzetten als "vervangend vervoer" tijdens een herstelling. Hiervoor berekenen wij een huur gebaseerd op het aantal draaiuren voor het gebruik van onze machine. U kan uw werk afmaken, wij ook. Echter kunnen wij hier geen beloftes over maken rond beschikbaarheid, wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen maar in het drukste van het seizoen is dit niet altijd vanzelfsprekend.