tuinbouw spuit

Tuinbouw sproeiers Verschueren

getrokken tuinbouwsproeier

TUINBOUW SPROEIERS VERSCHUEREN

Sinds vele jaren bouwen wij tuinbouwsproeiers voor boom- en plantenkwekerijen. Omdat geen enkel tuinbouwbedrijf hetzelfde is, is ook het grootste gedeelte van deze sproeiers maatwerk, op maat van uw bedrijf, op maat van uw gebruik. 

Met de hand getrokken sproeiers van +/-200 liter inhoud, gedragen sproeiers van 400 tot 1200 liter, getrokken sproeiers van 500 tot 2000 liter, met een handlans, een manuele haspel of radio-gestuurde haspel met een draadloze afstandsbediening, met een Honda benzinemotor, een elektromotor of PTO aangedreven, een andere dissel, luchtbanden of volle wielen, een andere pomp, een grotere tank, extra slangaansluitingen of een speciale pomp... alles is mogelijk, wij bieden maatwerk op uw maat. 

Door te luisteren naar onze klanten, en de mensen die er dagelijks mee werken, en ons aan te passen aan de steeds veranderende wetgeving zijn onze sproeiers geworden wat ze vandaag zijn. Om een lange levensduur te garanderen zijn onze sproeiers altijd voorzien van een volledig gegalvaniseerd chassis en opgebouwd uit kwaliteitscomponenten. 

Contacteer ons

We bespreken graag met u wat uw behoeften zijn en stemmen onze sproeiers daar op af.