motorvatspuit tuinbouw
spuitmachine tuinbouw
spuitwagen tuinbouw
motorvatspuit tuinbouw
spuitwagen glastuinbouw
motorvatspuit
getrokken tuinbouwsproeier
getrokken tuinbouwspuit

Getrokken spuitmachine Verschueren

GETROKKEN SPROEIER VERSCHUEREN

Model 3070 is onze populaire getrokken sproeier die door de jaren heen verder ontwikkeld is. Deze PTO aangedreven spuit heeft zijn kwaliteit door de jaren heen bewezen. Dit is een krachtige machine geschikt voor de grootste klussen. Opgebouwd op een compact en sterk gegalvaniseerd frame met brede luchtbanden is deze spuitwagen een solide oplossing voor het toebrengen van gewasbeschermingsmiddelen.

De lage PE tank met een tankinhoud van 2000 Liter heeft een niveauaanduiding met een schaalverdeling per 100L en is voorzien van 2 klapdeksels met een inlegzeef en een Geka vulaansluiting, Model 3070 heeft een geïntegreerde schoon-watertank van 100L om de tank en leidingen te reinigen en een handwastank van 25L met een handig kraantje.

Standaard zit er op de 3070 een radio-gestuurde 12V haspel met draadloze afstandsbediening, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen. Onze (volledig gegalvaniseerde) automatische haspel kan zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt worden, optioneel is er een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter de tractor uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van 270°. 

Voor de pomp is er de keuze uit een membraampomp of een plunjerpomp met een debiet van 130L/min en een werkdruk tot 50 bar, tevens is er altijd een aansluiting voorzien om rechtsreeks op de gietmolen aan te sluiten. Standaard is Model 3070 PTO aangedreven op de aftak-as van een compact tractor vanaf 25pk optioneel kan de 3070 ook als motorvatspuit gebouwd worden met elektrische of Honda aandrijving.

Optioneel kan de sproeier uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreininger, hierbij kan het gewasbeschermingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreingiger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

Kortom deze Horticulture sprayer van topklasse is inzetbaar in de gehele glastuinbouw, voor vele jaren garandeert. Wij bouwen deze spuitwagen zo compleet mogelijk maar misschien heeft u zelf nog een idee zodat hij nog beter bij uw bedrijf past... vraag het ons