Banner

New Holland Agriculture

NEW HOLLAND, PIONIER OP HET VLAK VAN DUURZAME LANDBOUW

De strategie Clean Energy Leader® beïnvloedt elke beslissing die we bij New Holland nemen. We kunnen het "de daad bij het woord voegen" noemen, of "het goede voorbeeld geven", maar eigenlijk betekent het dat wij het programma van leider in schone energie centraal stellen in ons bedrijf en dat dit ons dagelijks werk kenmerkt.  Wij streven ernaar onze planeet te beschermen, zodat u de vruchten van uw harde werk blijft plukken.

125 jaar tot uw dienst.

Het begon in 1895 toen Abe Zimmerman zijn reparatiewerkplaats opende in New Holland, Pennsylvania. De waarden en visie van de oprichters van New Holland vormen tot op de dag van vandaag het kloppende hart van het merk, dat viert dat het boeren al 125 jaar bijstaat, door altijd de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben, en constant te investeren en innoveren, zodat ze over de producten, technologieën en services kunnen beschikken die ze nodig hebben om de landbouwwerkzaamheden efficiënt, duurzaam en rendabel te kunnen verrichten. 

Compleet Gamma.

New Holland bouwt een compleet gamma landbouwmachines, een greep uit het gamma van New Holland: minitractor, smalspoortractor, compact tractor, landbouwtractor, verreiker, wiellader, knik-lader, tractor met frontlader, schranklader, schranklader met rupsen, laad-graafcombinatie, grondbewerkingsmachines, ruwvoederwinning, ronde balen pers, pers-wikkelcombinatie, ploeg, stoppelcultivator, schijveneg, schoffelmachine, schijvenmaaier, zwadhark, schudder, tot de grootste veldhakselaars. U noemt het en New Holland heeft het...