grondbewerking

New Holland Grondbewerking

New Holland cultivator

New Holland Cultivatoren

DE VOORDELEN VAN VAKKUNDIGE STOPPELBEWERKING

Vakkundig omgaan met gewasresten op het veld biedt akkerbouwers verschillende agronomische voordelen. De materie die ooit als afvalproduct werd beschouwd is zodoende uitermate voedzaam voor de bodem. De verwerking van stoppels, stro en andere plantresten draagt bij aan een versnelde ontbinding voor snellere afgifte van voedingsstoffen. Bovendien stelt het landbouwers in staat de bodemvochtigheid net na het oogsten te benutten om een optimaal klimaat te creëren waarin micro-organismen bloeien en hun beste werk verrichten.

bekijk hier het gamma Stoppel cultivatoren van New Holland

triltand cultivator

Precisie zaaibed cultivatoren.

uw oogst begint bij wat u in de grond stopt, om u van de beste start te verzekeren heeft New Holland een volledig gamma zaaibed cultivatoren. Enkel door gebruik te maken van de het juiste materiaal om uw zaaibed voor te bereiden kan u het maximale rendement halen uit de zaden, uw kunstmest, de gewasbeschermingsmiddelen en de weersomstandigheden. Onze triltandcultivatoren zijn gemaakt om in één werkgang het prefecte zaaibed te creeren en uw operationele kosten te drukken.

Bekijk hier het complete gamma zaaibedcultivatoren van New Holland.

schijveneg New Holland

New Holland Schijvencultivator ofwel Schijveneg 

Stoppelcultivatie is essentieel voor het onderwerken van gewasresten, ontkieming van onkruidzaad of zaaibedvoorbereiding. Onze SDM-serie is ideaal voor bewerkingen van 3-10 cm. De SDH-serie, met grotere schijven en geavanceerde ophanging werd ontworpen voor een diepere cultivatie met veel gewasresten op het oppervlak. Een schijveneg is ontwikkeld om met relatief lichte tractoren te werken aan hoge snelheden, een schijfcultivator werkt het beste vanaf 10Km/u.

Ontdek hier het volledige gamma schijveneggen van New Holland.

schoffelmachines New Holland

NEW HOLLAND SCHOFFELMACHINES DE DUURZAME MANIER VAN RIJENTEELT

De New Holland SCR- schoffelmachines helpen onkruid te bestrijden, terwijl het verbruik van onkruidbestrijdingsmiddelen wordt verlaagd; dat maakt uw onderneming milieuvriendelijker en economisch duurzaam. De uit 14 modellen bestaande serie omvat varianten met 3 en 5 tanden, ideaal voor bieten, maïs of zonnebloemen, van 4 tot 18 rijen. Deze zijn in afstemming op verschillende gewassen verstelbaar van 45 tot 75 cm, waardoor u de grootst mogelijke oppervlakte kunt cultiveren met de hoogste bedrijfssnelheden. Alle modellen zijn standaard hydraulisch inklapbaar en kunnen optioneel met sectieschakeling per element of met een gewasdetectiecamera geleverd worden.

Bekijk hier het volledige gamma schoffelmachines van New Holland.

Wil u meer informatie over de New Holland grondbewerkingsmachines?

contacteer ons.