Spuitwagen tuinbouw

Spuitmachines Verschueren

Verschueren Sproeier tuinbouw

Tuinbouw Sproeiers Verschueren

Al bijna 40 jaar bouwen wij tuinbouwsproeiers voor planten- en boomkwekerijen. Omdat geen enkel tuinbouwbedrijf hetzelfde is, is ook het grootste gedeelte van deze sproeiers maatwerk, op maat van uw bedrijf, op maat van uw gebruik. 

Met de hand getrokken spuitwagens van +/-200 liter inhoud, gedragen sproeiers van 400 tot 1000 liter, getrokken sproeiers van 500 tot 3000 liter, met een handlans, een manuele haspel of radio-gestuurde haspel met een draadloze afstandsbediening, met een Honda benzinemotor, een elektromotor of PTO aangedreven, een andere dissel, luchtbanden of volle wielen, een andere pomp, een grotere tank, extra slangaansluitingen of een speciale pomp... alles is mogelijk, wij bieden maatwerk op uw maat. 

Door te luisteren naar onze klanten, en de mensen die er dagelijks mee werken, en ons aan te passen aan de steeds veranderende wetgeving zijn onze sproeiers in 40 jaar geworden wat ze vandaag zijn. Om een lange levensduur te garanderen zijn onze sproeiers voorzien van een volledig gegalvaniseerd chassis en opgebouwd uit kwaliteitscomponenten. 

Contacteer ons

We bespreken graag met u wat uw behoeften zijn en stemmen onze spuiten daar op af.

tuinbouwsproeier Verschueren

Gedragen Sproeiers Verschueren

Model 3060 is onze gedragen sproeier die is voorzien van een volledig gegalvaniseerd chassis en leverbaar met een tankinhoud van 400 tot 800 Liter (groter op aanvraag). Standaard zit er op de 3060 een manuele haspel met 50m slang, de haspel zit gemonteerd op een draaibare kolom zodat hij links, rechts en achter de tractor kan gebruikt worden. Voor de pomp is er de keuze uit een membraam pomp of een sterke plunjerpomp debiet varieert van 34 tot 130L/minuut.

Optioneel kan de sproeier uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreiniger, hierbij kan het bestrijdingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreiniger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

Verder is er op de 3060 als optie ook een radio-gestuurde haspel met draadloze afstandsbediening, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de sang te voorkomen. Onze automatische haspel kan zowel langs links en rechts gebruikt worden, optioneel is er een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter de tractor uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van 270°.

ontdek hier ons gamma gedragen tuinbouwspuiten:

getrokken sproeier tuinbouw

Getrokken Sproeiers Verschueren

Model 3070 is onze getrokken sproeier met een volledig gegalvaniseerd chassis en een tankinhoud van 2000  Liter (groter op aanvraag). Standaard zit er op de 3070 een radio-gestuurde haspel met draadloze afstandsbediening, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen. Onze automatische haspel kan zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt worden, optioneel is er een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter de tractor uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van 270°.

Voor de pomp is er de keuze uit een membraampomp of een plunjerpomp met een debiet van 130L/min en een werkdruk tot 50 bar, tevens is er een aansluiting voorzien om rechtsreeks op de gietmolen aan te sluiten. Model 3070 heeft een schoon-watertank van 100L om de tank en leidingen te reinigen en een handwastank van 25L.

Optioneel kan de sproeier uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreiniger, hierbij kan het gewasbeschermingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreiniger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

Ontdek hier onze gamma getrokken sproeiers:

kleine tuinbouwsproeier

(Hand) Getrokken motor sproeiers

De 3003 is onze motorvatspuit of hand getrokken sproeier met een inhoud van 100 tot 800 Liter. Deze sproeiers kunnen ook getrokken worden door een heftruck of elektrotractor enz., ze zijn voorzien van 4 zware luchtbanden en een zware gelagerde "dolly" draaikrans waardoor ze zeer wendbaar zijn. Het volledige frame is gegalvaniseerd en er is een draaibare manuele haspel met 50 of 100 meter achterop gemonteerd.

Optioneel kan er de radio-gestuurde haspel met draadloze afstandsbediening gemonteerd worden, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen. Onze automatische haspel kan zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt worden, optioneel is er nog een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter het spuitvat uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van 270°.

Voor de aandrijving van de membraampomp of de plunjerpomp is de de keuze uit een elektromotor of een Honda GX benzinemotor.

Model 3003 kan ook uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreiniger, hierbij kan het bestrijdingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreiniger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage. 

Deze oerdegelijke, betrouwbare sproeiers bouwen wij met 40 jaar ervaring volledig naar uw wensen.

meer informatie en prijzen:

Haspel verschueren

Slanghaspels

Voor bedrijven met een stationaire installatie met vaste leidingen kunnen wij een losse haspel leveren.

De Verschueren (volledig gegalvaniseerde) haspels met draadloze afstandsbediening kunnen wij ook los leveren met een stevig onderstel, ze zijn altijd voorzien van 4 grote wielen om de haspel eenvoudig te kunnen verplaatsen en een stevige duwbeugel die juist op de perfecte hoogte zit. De haspel is ook leverbaar als heftruck uitvoering met hefkokers, metalen rollen voor op een railsysteem in de serre, met een tractor 3-punt aanpik of misschien heeft u zelf nog een idee zodat hij nog beter bij uw bedrijf past... vraag het ons.

Wij bieden de keuze tussen verschillende aandrijvingen

-Hydraulisch aangedreven (tractor of heftruck hydraulica)

-12V aandrijving op de batterij van een voertuig

-230V aandrijving op een stopcontact

-volledig mobiel op batterijen zodat u ook buiten volledig onafhankelijk bent... aan u de keuze.

Bent u toe aan een nieuwe tuinbouwspuit, maar u heeft niet gezien wat u zoekt.

Vraag het ons!