tuinbouw spuitmachine
tuinbouw spuit
kassenspuit

Gedragen spuitmachines Verschueren

GEDRAGEN SPROEIMACHINES VERSCHUEREN

Model 3060 is onze gedragen horticultuur sproeier die is voorzien van een volledig gegalvaniseerd chassis en leverbaar met een tankinhoud van 400 tot 800 Liter (groter op aanvraag). Model 3060 is de Heavy Duty gedragen sproeier die door de jaren heen zijn kwaliteit heeft bewezen en verder ontwikkeld is naar de nieuwste wetgevingen in gewasbeschermingsmiddelen. Dit is een krachtige machine geschikt voor de grootste klussen, gebouwd op een compact en sterk gegalvaniseerd chassis met 4 zwenkwielen.  Dit is een solide oplossing voor het toebrengen van gewasbeschermingsmiddelen door middel van een grotere tractor.

Standaard zit er op de 3060 een manuele haspel met 50m slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen, de haspel zit gemonteerd op een draaibare kolom zodat hij links, rechts en achter de tractor kan gebruikt worden.  Optioneel kan Model 3060 uitgerust worden met onze (volledig gegalvaniseerde)radiografisch bestuurde haspel met slanggeleiding die zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt kan worden, optioneel is er nog een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter de tractor uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van meer dan 270°. 

Voor de pomp is er de keuze uit een membraam pomp of een sterke plunjerpomp debiet varieert van 34 tot 130L/minuut en een werkdruk tot 50 bar, tevens is er altijd een aansluiting voorzien om rechtsreeks op de gietmolen aan te sluiten.

Optioneel kan de sproeier uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreininger, hierbij kan het bestrijdingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreingiger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

Kortom deze Horticulture sprayer van topklasse is inzetbaar in de gehele glastuinbouw, voor vele jaren garandeerde betrouwbaarheid. Wij bouwen deze spuitwagen zo compleet mogelijk maar misschien heeft u zelf nog een idee zodat hij nog beter bij uw bedrijf past... vraag het ons