PLM intelligence

PLM/GPS

Dankzij New Holland en Tractoren Verschueren doet u aan landbouw met precisie

Wij bieden een uitgebreide waaier aan totaaloplossingen die volledig op uw behoeften kunnen worden afgestemd. Dankzij een hele reeks correctiesignalen kan de modulaire oplossing van New Holland op elke machine worden toegepast. Indien u geld en tijd wilt besparen, comfortabeler wilt werken en met precisielandbouw meer uit elk seizoen wilt halen, dan staat Verschueren voor u klaar.

PLM™-NAVIGATIE

 New Holland biedt een keuze aan automatische navigatieoplossingen die aan uw behoeften voldoen, van manuele sturing, tot ondersteunde navigatie en tenslotte volledig geïntegreerde automatische navigatie, waarmee uw machine op efficiënte wijze voor u gestuurd wordt. Deze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan een reeks correctiesignalen, met een absolute nauwkeurigheid van 20 cm tot 2,5 cm, afhankelijk van wat u nodig hebt. U vraagt zich misschien af of dit ook op uw werktuig kan? New Holland heeft oplossingen voor zijn volledige assortiment van tractor-, oogst- en gewasbeheermachines, inclusief voor alle werktuigen!

Bekijk hier ons complete aanbod voor precisielandbouw

Autonome elektrische tractor Djust-E van ILVO

Wij zijn erg trots dat we met AgrifoodTEF van ILVO aan het Djust-E project hebben mogen deelnemen, de gigantische uitdaging waarbij een normale New Holland Boomer 45 is omgebouwd naar een elektrische tractor die volledig autonoom zonder bestuurder zijn werkzaamheden kan uitvoeren.  Precisielandbouw zonder bestuurder is nu veel dichterbij dan gedacht, de unieke Djust-E kan u in Merelbeke tegenkomen. 

De ervaring die wij en onze mensen opbouwen door aan dit soort projecten deel te nemen geeft u de gemoedsrust dat u ook in toekomst bij ons terecht kan voor ondersteuning en begeleiding in precisielandbouw.