motorvatspuit

Spuitwagens

(Hand) Getrokken motor sproeiers

De 3003 is onze motorvatspuit of hand getrokken sproeier met een inhoud van 100 tot 800 Liter. Deze sproeiers kunnen ook getrokken worden door een kleine tractor, heftruck of elektrotractor enz., ze zijn voorzien van 4 zware luchtbanden en een zware gelagerde "dolly" draaikrans waardoor ze zeer wendbaar zijn. Het volledige frame is gegalvaniseerd en er is een draaibare manuele haspel met 50 of 100 meter achterop gemonteerd.

Optioneel kan er de radio-gestuurde haspel met draadloze afstandsbediening gemonteerd worden, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen. Onze automatische haspel kan zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt worden, optioneel is er nog een 90° draaibare kolom beschikbaar zodat de slang ook achter het spuitvat uitgerold kan worden en u een werkbereik heeft van 270°.

Voor de aandrijving van de membraampomp of de plunjerpomp is de de keuze uit een elektromotor of een Honda GX benzinemotor.

Model 3003 kan ook uitgerust worden met een Mix-tank met fustenreininger, hierbij kan het bestrijdingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreingiger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage. 

Deze oerdegelijke, betrouwbare sproeiers bouwen wij met 40 jaar ervaring volledig naar uw wensen.

meer informatie en prijzen: