maaier
grasmaaier
hooimaaier
graszaadmaaier

New Holland gedragen maaiers

ACHTERAAN GEDRAGEN DURADISC™- EN DISCCUTTER™-MAAIERS

DuraDisc™ met zijophanging

De achteraan gedragen DuraDisc™-maaiers zonder kneuzer zijn leverbaar met snijbreedtes van 2 tot 2,8 meter. Deze maaiers zijn uitgerust met een mechanische bodemdruk regeling, ontworpen om steeds de bodemcontouren te volgen.

DiscCutter™ met centrale pendelende ophanging, met en zonder kneuzer

De DiscCutter™-maaiers zijn pendelend opgehangen en beschikken over een hydraulische bodemdruk regeling. Ze zijn beschikbaar met snijbreedtes van 2,4 tot 3,9 meter, zodat voor alle werkzaamheden de perfecte maaier kan worden gekozen, ongeacht of er in krappe ruimtes met onregelmatige vormen of op grote percelen gewerkt wordt. De DiscCutter™-modellen van 2,4, 2,8 en 3,2 meter werkbreedte kunnen uitgerust worden met de optionele kneuzer met PE-vingers voor betere droging van het gewas.

DUURZAME MAAIBALKTECHNOLOGIE

De maaibalk is het hart van de maaier. Alle maaibalkmodellen beschikken over een ontwerp met laag profiel, met perfect vlakke onderkant en een groot draagvlak voor lage bodemdruk. Daardoor wordt niet alleen het veld, maar ook het gewas beschermd tijdens het maaien, wat bijdraagt aan een snelle hergroei. Bovendien zorgt een ontwerp met laag profiel ervoor dat het gewas tot een stoppelhoogte van 40 mm kan worden gemaaid.

Bekijk hier het volledige gamma achteraan gedragen maaiers van New Holland