schudder 4 molens
schudder 8 molens
hooikeerder
New Holland schudder
Hooimachine
hooikeerder 6 molens
schudder hooikeerder
schudder new holland

New Holland schudders

PROTED™-SCHUDDERS

De ProTed™-schudders zijn leverbaar in zowel gedragen als getrokken uitvoeringen. De zes gedragen modellen hebben een werkbreedte van 4,5 tot 8,8 meter, en voor wie een optimale verhouding van vermogen/breedte zoekt is de getrokken schudder eveneens beschikbaar in 8,8 meter werkbreedte. De varianten van 6,6 tot 7,6 meter zijn uitgerust met zes rotoren en de modellen van 8,8 meter met acht rotoren.

DUBBELE TANDEN VOOR UITSTEKENDE PRESTATIES

Alle modellen zijn uitgerust met dubbele tanden voor betere schudprestaties. Bovendien zijn alle modellen met een werkbreedte van 6,9 m of groter standaard uitgerust met een tandverliesbeveiliging dat voorkomt dat tanden verloren gaan in het gewas. Deze functie is optioneel op kleinere modellen. Het tandverliesbeveiliging beschermt de nakomende machines, en voorkomt dat metaal in het veevoer terechtkomt.

BODEMVOLGING EN GESLOTEN ROTORAANDRIJVING

Alle rotoren hebben een eigen framesectie zodat ze zich snel en uitstekend aanpassen aan de bodem. Op de 880- en 880T-modellen worden de rotoren aangedreven via een gesloten oliebad tandwielkast. Dit zorgt ervoor dat de tandwielen constant gesmeerd worden, dit resulteert in een lange levensduur.

Bekijk hier het volledige gamma ProTed™-schudders