New Holland T4.55s
New Holland T4.65s met frontlader
New Holland T4.55s met voorlader
New Holland T4.75s met voorlader

New Holland T4S reeks

De beschikbare modellen zijn:

New Holland T4.55s

New Holland T4.65s

New Holland T4.75s

NEW HOLLAND T4S-TRACTOREN. GEWOON MODERN.

New Holland T4S-tractoren met 55 tot 75 pk vormen de perfecte balans tussen moderne efficiëntie en de vraag naar een eenvoudige tractor die exact doet wat u nodig hebt. De ROPS-modellen met tweewielaandrijving op instapniveau voldoen aan de eisen voor een betrouwbaar en goedkoop basiswerkpaard. De modellen met vierwielaandrijving leveren extra tractie voor nog meer veelzijdigheid. Cabine nodig? T4S-tractoren worden aangeboden met een nieuwe cabine met vier stijlen die het beste zicht rondom en de beste bestuurdersomgeving in deze tractorklasse biedt. Een lader nodig? De nieuwe 555LU-lader is af fabriek beschikbaar.

GEMOEDSRUST

T4S Fase V-tractoren werden ontworpen voor zwaar werk maar bieden tegelijk langere onderhoudsintervallen van 600 uur. Alle dagelijkse onderhoudscontroles zijn snel en eenvoudig uit te voeren, zodat u meer tijd kunt besteden aan datgene wat een T4S het beste doet: werken. Wilt u nog meer? Wat dacht u van zuinige, betrouwbare common rail motoren die compatibel zijn met biodiesel?

ABSOLUUT RIJPLEZIER

Van ROPS (zonder cabine) op instapniveau tot de nieuwe generatie cabines met vier stijlen en optionele luchtgeveerde stoel; bestuurdersgemak is onze prioriteit. T4S-tractoren met cabine voldoen aan de nieuwe normen in deze tractorklasse, met panoramisch zicht over alle werktuigen. Krachtige verwarming en airconditioning voor comfort in alle jaargetijden. Met een ROPS-uitvoering hoeft u echter ook niets te missen, want deze zijn standaard uitgerust met een uiterst comfortabele geveerde stoel en goed geplaatste bedieningen.

VEELZIJDIGHEID

Een T4S is compact en wendbaar en heeft het hydraulische vermogen en veelzijdige transmissiekeuze die perfect aansluiten op uiteenlopende behoeften, waardoor u aan één tractor genoeg hebt. Hij is net zo goed thuis in het uitvoeren van laderwerk op het erf met de nieuwe 555LU-lader, als in het werken met een ruim scala werktuigen op het veld, park of landgoed. Met ROPS of cabine, twee- of vierwielaandrijving, tractorbanden of gazonbanden: de T4S levert standaard veelzijdigheid.

bent u op zoek naar een New Holland T4S? Dan is de kans groot dat wij hem op voorraad hebben!

bekijk hier onze voorraad

video van de New Holland T4s bekijken