new holland T5.140 Blue Power
new holland T5.120dct
new holland T5.130DCT
new holland T5.140DC
new holland T5.110AC
new holland T5.120AC
new holland T5.140AC

New Holland T5 Auto command en Dynamic Command

4 modellen van 100 tot 130pk met Auto command of Dynamic Command transmissie.

T5.110 Auto Command en Dynamic Command

T5.120 Auto Command en Dynamic Command

T5.130 Auto Command en Dynamic Command

T5.140 Auto Command en Dynamic Command, ook beschikbaar als Blue Power versie!

DE BLAUWE RIJERVARING

De beproefde T5-tractoren zijn ontworpen met de garantie dat ze een reeks landbouwtoepassingen op productieve wijze uitvoeren, van werkzaamheden op het veld of het erf, laden en lossen, tot transport aan hoge snelheden. Deze universele serie is verkrijgbaar met ofwel de nieuwe 8-traps Semi-Powershift Dynamic Command™- transmissie of de erkende continu variabele Auto Command™-transmissie.

VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

Deze nieuwe serie met vier modellen wordt aangedreven door een 4,5 liter NEF 4-cilindermotor van FPT Industrial met maximaal vermogen van 110 tot 140 pk. Deze uitvoeringen leveren tot 20 pk meer vermogen dan het huidige T5.120 Electro Command-model, en meer comfort dankzij de beproefde Horizon™-cabine die ruimer, stiller en comfortabeler is, nu met Super High Visibility-dakpaneel.

DE ULTIEME ERGONOMISCHE EN COMFORTABELE ERVARING

De T5 Dynamic Command™- & Auto Command™-series genieten nu van de toonaangevende Horizon™- cabine en het geheel nieuwe Super High Visibility-dakpaneel van New Holland. Ga zitten, ontspan en geniet onmiddellijk van een gevoel van ruimte, comfort en onbelemmerd zicht, dankzij het concept met 4 stijlen, geveerde stoelen en veel beenruimte. Op het erf, het veld of de weg - u kunt overal genieten van onbeperkt zicht dat de productiviteit verbetert. Altijd. De ééndelige voorruit biedt een perfect zicht, ongeacht het weer of de omstandigheden op het veld. 

bent u op zoek naar een New Holland T5 Auto Command of T5 Dynamic Command? Dan is de kans groot dat wij hem op voorraad hebben.

Bekijk hier onze voorraad van de New Holland T5 Auto Command of T5 Dynamic Command.

video New Holland T5 Dynamic Command

video New Holland T5 Auto Command