New Holland T7.315 blue power
new holland sidewinder ultra
cabine new holland tractor
new holland sidewinder ultra
new holland t7.290HD
new holland T7.275hd
new holland T7.315hd
led verlichting new holland
new holland horizon
 sidewinder ultra
new holland sidewinder ultra

New Holland T7 Heavy Duty

DRIE MODELLEN IN FUNCTIE VAN UW LANDBOUWBEDRIJF

Soms zit kracht onderhuids, maar met de T7 Heavy Duty-serie heeft New Holland de essentie van tractoren met hoog pk gedistilleerd tot slechts drie modellen in een standaard frame: de T7.275, T7.290 en de T7.315. Deze modellen bieden 6% meer hefvermogen dan de standaard T7-serie, tot 11.058 kg, zodat u met de grootste ploegen en zaadtanks kunt werken. De 11 cm langere wielbasis zorgt voor meer stabiliteit bij hogere snelheden en grotere trekprestaties. In combinatie met het uitgebreidere bandenaanbod, waaronder ook de 900-banden met extreem lage samendrukking, werd de T7 Heavy Duty naar een hoger niveau getild.

3 modellen van 250 tot 300pk

New Holland T7.275HD

New Holland T7.290HD

New Holland T7.315HD, ook beschikbaar in Blue Power uitvoering

Nieuwe Horizon™ Ultra-cabine

Bij het ontwerp van de nieuwe Horizon™ Ultra-cabine draait alles om ruimte. Zo creëert een groter frame in de cabine meer ruimte voor de bestuurder. Er is meer opbergruimte met geïntegreerde en open delen en rondom de tractor is het zicht op de omgeving beter door het grotere glasoppervlak en de ordelijke cabine.

Nieuwe SideWinder™ ultra-armleuning

Dankzij de nieuwe SideWinder Ultra-armleuning met volledig instelbare bedieningen stapt u op en rijdt u meteen weg. De geavanceerde functies die dit mogelijk maken zijn makkelijk en intuïtief toegankelijk en te gebruiken. Gas, transmissie, hydraulica, trekkrachtregeling en automatische geleiding: alle onderdelen die u moet bedienen, worden intuïtief geselecteerd en doen onmiddellijk hun werk.

bekijk de New Holland T7HD in detail

video New Holland T7 Heavy DutyOp zoek naar een New Holland T7HD? Bekijk hier onze voorraad.