tuinbouw spuit
gedragen sproeier
gedragen spuit
gedragen spuit

Gedragen Tuinbouwspuit 800L

Stocknummer
10042
Technische specificaties

GEDRAGEN SPROEIMACHINE 800L VERSCHUEREN

Model 3060-800 is onze gedragen horticultuur sproeier die is voorzien van een volledig gegalvaniseerd chassis en 800L inhoud. Model 3060 is de Heavy Duty gedragen sproeier die door de jaren heen zijn kwaliteit heeft bewezen en verder ontwikkeld is naar de nieuwste wetgevingen in gewasbeschermingsmiddelen. Dit is een krachtige machine geschikt voor de grootste klussen, gebouwd op een compact en sterk gegalvaniseerd chassis met 4 zwenkwielen.  Dit is een solide oplossing voor het toebrengen van gewasbeschermingsmiddelen door middel van een grotere tractor.

Standaard zit er op de 3060 een  (volledig gegalvaniseerde)radiografisch bestuurde haspel met slanggeleiding die zowel langs links en rechts naast de kuip gebruikt kan worden.

Voor de pomp is er Plunjerpomp met een debiet van 130L/minuut en 50 bar werkdruk, ter is een aansluiting voorzien om rechtsreeks op de gietmolen aan te sluiten.

De sproeier is uitgerust met een Mix-tank met fustenreininger, hierbij kan het bestrijdingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreingiger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

Kortom deze Horticulture sprayer van topklasse is direct inzetbaar in de gehele glastuinbouw, voor vele jaren garandeerde betrouwbaarheid. 

prijs en informatie: