New Holland verreiker

New Holland Verreikers

New Holland TH7.42

New Holland TH (TeleHandler) verreikers

De verreikers van New Holland leveren al ruim 20 jaar een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De machines van de nieuwe TH-serie beschikken over een opvallende nieuwe gele en grijze uitstraling, die het belang voor de hooibouw en oogst en de associatie met die productlijnen weerspiegelt.

SUPERIEUR ZICHT EN COMFORT

De nieuwe TH-serie is uitgerust met een geavanceerd cabinedesign dat meer comfort, betere geluiddemping en zicht biedt, voor maximale productiviteit te allen tijde. De nieuwe ledverlichtingsoptie genereert tot 25.000 lumen gecombineerd lichtvermogen voor licht in de duisternis en meer veiligheid en productiviteit.

New Holland TH7.36

MEER MODELLEN, MEER KEUS

Een nieuw  assortiment van 6 modellen, de TH5.26,  TH6.36, TH7.32, TH7.37, TH7.42 en TH9.35 van 5,7 tot 9,1 meter, is ondergebracht in verschillende modeluitvoeringen. Deze zijn in de varianten Compact, Classic, Plus en Elite, om tegemoet te komen aan de verschillende prestatiebehoeften van onze klanten. De compacte TH5.26-  heeft een nieuwe motor, een nieuwe styling en cabine en werden speciaal ontwikkeld voor landbouwers die op zoek zijn naar een kleinere verreiker. De meer basis uitgevoerde Classic verreikers zijn ontworpen voor toepassingen zoals materiaalhantering, werk op het erf en stapelen van grote balen. De Plus en Elite-verreikers vormen de ideale keuze voor gebruik in akkerbouw-, gemengde landbouw- en loonbedrijven. Vanwege hun hoge vermogen/gewichtsverhouding voor uitzonderlijke prestaties in de meest veeleisende toepassingen, zijn de Plus en Elite-verreikers de standaardkeuze voor de meest veeleisende landbouwers en loonwerkers.