motorvatspuit
getrokken sproeier
sproeier tuinbouw
tuinbouw sproeier
tuinbouw spuit
getrokken sproeier tuinbouw
mixtank
sproeier tuinbouw
tuinbouw motorvatspuit

Spuitwagen 2000L met radiografische haspel 100m

Technische specificaties

Direct uit voorraad leverbaar, Verschueren getrokken sproeier met een volledig gegalvaniseerd chassis en een tankinhoud van 2000  Liter met een 90° draaibare radio-gestuurde haspel met draadloze afstandsbediening, op de haspel zit 100 meter slang die is voorzien van een No-KNICK koppeling om het knikken van de slang te voorkomen. Onze automatische haspel heeft een werkbereik van 270°, kan zowel langs links en rechts maar ook achter de tractor uitgerold kan worden .

De pomp is een plunjerpomp met een debiet van 130L/min en een werkdruk tot 50 bar, tevens is er een aansluiting voorzien om rechtsreeks op de gietmolen aan te sluiten. Model 3070 heeft een schoon-watertank van 100L om de tank en leidingen te reinigen en een handwastank van 25L.

Vooraan is er de eenvoudig toegankelijke Mix-tank met fustenreiniger, hierbij kan het gewasbeschermingsmiddel eenvoudig in de Mix-tank gedoseerd worden waarna het door de pomp vermengd wordt in de tank. Lege flessen en bidons kunnen onmiddellijk uitgespoeld worden op de fustenreiniger en veilig en proper ingeleverd worden voor recyclage.  

De Sproeier staat klaar voor vertrek en is uitgerust met alle meest gekozen opties. Om deze sproeier te gebruiken volstaat een New Holland Boomer 25 met slechts 25pk.